Modele de case moderne cu mansarda

By February 17, 2019 No Comments

MIC este cuvantul de ordine in Arhitectura contemporana. Am mai spus-o, intr-o Lume tot mai aglomerata si cu costuri de cazare in crestere, proportionnelle cu populatia, oamenii ISI miniaturizeaza locuintele pentru a reduce cheltuielile de intrétinere, Dar si pentru a obtine Cat mai mult spatiu vital in jurul Lor. Cochete, Economice, Casele MICI sunt tot mai mult raspunsul Combinat la nevoile Reale ALE oamenilor si la un spatiu locativ tot mai restrans. Mai jos va prezentam cateva proiecte de case MICI cu mansarda. Un Alt modèle este o Casa mica Mansardata, cu un design atragator. Vila Mini face parte din categoria de proiecte de case MICI si este Casa cu mansarda cu o amprenta la sol de doar 50MP. Mini este gandita ca o constructie Economica pentru cei care doresc sa se Inscrie in bugete MICI pentru executie. Mots clés: case cu mansardacase micicase practiceProiecte de case MICI cu mansarda primul exemplu este o Casa cu parter si etaj mansardat cu un aspect Modern si spatii generoase, PE o suprafata de 76 de metri patrati si una desfasurata de 164 de metri patrati. Proiectul este prevazut Cu trei dortoirs si un living spatios. Casa are o structura in cadre DIN Beton Armat cu maçonnerie DIN BCA. Proiectul poate fi adaptat pentru o structura DIN panouri din lemn.

Se pot efectua modificari asupra proiectului, Redimensionarea constructiei, suprainaltarea acoperisului sau realizarea unui SUBSOL PE toata suprafata constructiei sau doar partiel. Ultima Casa pe care am ales-o este una cu o suprafata Utila de 123 metri patrati si un pret la cheie de CIRCA 64,000 euro. Dans CEEA CE priveste impartirea, la parter se regasesc spatiile de Zi, in timp ce la mansarda se afla 3 dortoirs Care répandre o baie. Astfel, locuinta de mai jos este ideala pentru o Familie cu unul sau Doi copii. Primul exemplu este o Casa moderna, extraordinar de spatioasa si bine impartita. Suprafata Utila este de 121 metri patrati, iar pretul la cheie este de 53,000 euro. Impartirea este dupa cum urmeaza: la parter avem o bucatarie Open Space, un vivant si o Zona de Dining foarte spatioasa si o toaleta de serviciu. La mansarda, Casa dispune de trei dortoirs spatioase si doua Bai. Asadar, Casa este ideala pentru o Familie cu Doi sau chiar trei copii. Astfel acest Model este recomandat ATA ca locuinta confortabila pentru o Familie de 3 persoane, cat si drept Casa de vacanta. La parter, de la intrarea principala protejata cu o copertina se intra intr-un Hol DIN Care se face accesul intr-un vivant incapator de 23mp, in bucatarie si in baie.

La mansarda, Vila Mini cuprinde doua dortoirs, si o baie. . Al doilea modèle este o Casa cu o suprafata construita de 217 metri patrati, dintre Care suprafata Utila este de 173 metri patrati. Casa dispune la parter de spatiile de Zi si un birou, iar la mansarda, de trei dortoirs, un dressing si o baie. Pentru acest Model, pretul la Rosu incepe de la 32,000 euro..